Miałam przyjemność uczestniczyć w bardzo interesującej konferencji pt. Powolne Jedzenie organizowanej przez SWPS, w dniach 13-14 maja 2013 r. Tematyka bardzo mi bliska 🙂 Było wiele ciekawych wystąpień:
dr Radosław Muniak Filozofia kanibalizmu
dr Monika Szkarłat Prawo do właściwego wyżywienia – wymiar prawnomiędzynarodowy
I wiele innych równie ciekawych:)
Drugiego dnia o jedzeniu i życiu opowiadali m.in. niesamowicie ludzie z Wolnej Kuchni , którzy mają bardzo zdrowe podejście to wszelkiego rodzaju diet czy filozofii żywienia. Promują dobre i pięknie podane jedzenie oraz harmonię ciała i ducha.
a na koniec pokaz wegańskiego gotowania z Jadłonomia, na blogu Marty znajdziecie niesamowite przepisy wegańskie, nie tylko dla wegan 🙂
A to wszystko w niesamowitych wnętrzach SWPS , lubię takie eklektyczne połączenia 🙂
Na fb stronie konferencji jest pełny program i wszystkie omawiane tematy. Wszystkie były bardzo ciekawe. Sporo się dowiedziałam… To były bardzo udane 2 dni 🙂